Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Volume Vegán

Ismerje meg az EchosLine Volume termékcsaládot, amely kifejezetten a vékony, finom hajszálak dúsítására és megerősítésére lett tervezve. A kreatinban gazdag formulának köszönhetően a haj belső szerkezete megerősödik, így volumenesebbé és gazdagabbá válik. Az új Szárazsampon segítségével azonnal visszaállítható a haj természetes dúsítása és formája, biztosítva a magabiztos és élénk megjelenést minden nap. Az EchosLine Volume gyűjtemény teljes mértékben vegán, így a kreatin hatásával nem csak a hajat teszi szebbé, hanem a környezettudatos választást is támogatja. Fedezze fel a hajdúsítás csodáját az EchosLine Volume termékekkel, és élvezze hajának megnövekedett dúsítását és szépségét.


3termék 13
3termék 13

EchosLine Volume Termékcsalád: A Volumen Varázsa

 

Tömeg, Tónus és Szerkezet Minden Hajtípusnak - Ideális a Finom Hajra

Felfedezheti az EchosLine Volume termékcsaládot, amely arra hivatott, hogy fokozza a haj térfogatát és szerkezetét, főleg a finom és vékony szálú hajak számára. Ez a sorozat minden hajtípusnak többletet és struktúrát kínál, de különösen a finom hajúaknak kedvez.

 

Kreatinnal Gazdagított Képlet

  • Erősítés és Volumennövelés: A kreatinnal erősített termékek hatásosan javítják a hajszálak proteinstruktúráját, ezzel növelve a haj térfogatát.
  • Dús és Meghatározott Hatás: Biztosítja, hogy hajkoronája valóban dús és meghatározott megjelenést kapjon.

 

Az EchosLine Volume Termékcsalád Előnyei

  • Haj Élénkítése: Az EchosLine Volume termékcsalád samponjai és kezelései minden használatkor megújítják a hajat, megadva neki a szükséges tömeget és frissességet. Az új Szárazsampon néhány másodperc alatt helyrehozza a haj kívánt állapotát.

 

Ragyogó és Dinamikus Megjelenés

  • Azonnali Volumen: A Szárazsampon alkalmazásával rögtön visszanyerheti a haj kívánt tömegét és struktúráját.
  • Bátor Stílus: Az EchosLine Volume termékekkel a finom haj is volumenesebbé és gazdagabbá válhat.

 

100%-ban Vegán - A Kreatin Hatása

A EchosLine Volume termékcsalád teljesen vegán, kreatinnal gazdagítva növeli a haj volumenét és élettel tölti meg. Törekedjen arra, hogy a finom haj ne korlátozza stílusát!

 

A Hajdúsítás Varázsa

Élje meg az EchosLine Volume termékcsalád által kínált hajdúsítás csodáját, és minden helyzetben sugározzon önbiztosságot. Ismerje meg a kreatin varázsát és élvezze hajkoronájának dús és meghatározott kinézetét az EchosLine Volume termékek segítségével.

Szűrés
Termék státusza
Kiszerelés