hajvédelem

Professzionális hajvédelem

A Seliár Kromatik Protector használat közben

Egy korábbi cikkünkben már röviden írtunk az Echosline Magyarország forgalmazásában szereplő legújabb termékcsaládról, a Seliár Kromatik hajápolási termékekről (kattints ide az előző cikk olvasásához). A Seliár Kromatik egy speciális és innovatív termékrendszer, melynek fő feladata a kémiailag kezelt haj védelme a beavatkozások alatt és után. A Seliár Kromatik Protector a termékcsalád első tagja, mely hajfestés-, szőkítés- és dauerkezelések közben alkalmazva védi meg a hajszálakat. Téged is érdekel a Seliár Kromatik Protector működése és a sokoldalú lehetőségeinek konkrét keverési arányai? Olvass tovább!

Hogyan és mitől működik a Seliár Kromatik Protector?

A Seliár Kromatik Protector olyan szérum, mely biztonságossá teszi a fodrász által végzett kémiai kezeléseket. Minden esetben regenerál és élénkít, ezzel láthatóan(!) javítva a haj minőségét, struktúráját és állagát.

A Seliár Kromatik Protector a termékcsalád többi tagjához hasonlóan az innovatív technológiának köszönheti vitathatatlan eredményességet. Ez pedig a 22 alacsony molekuláris tömegű amino-savat tartalmazó Protein Komplex Koncentrátum. Használatkor az amino-savak azonnal felszívódnak a hajszálakban, ahol együttesen kifejtett hatásuk révén erősítik és védik a hajszálakat. A speciális molekuláris szerkezete pedig megszünteti a kezelés okozta kellemetlen szagokat. A regenerálásért és a színvédelemért ezek mellett még olyan összetevők felelősek, mint a keratin, az argánolaj, a lenmagolaj és a selyemprotein.

Összességében a Seliár Kromatik Protector technológiája segít megelőzni és minimalizálni a haj károsodását, melyet az intenzív kezelések okoznak. Erősíti a haj szerkezetét, tonizál, texturál és védelmet nyújt, de közben nem befolyásolja a kezelések végeredményét. A Seliár Kromatik Protector csak előnyeiről ismert, mely szerint a haj egészségesebb, puhább és élénkebb lesz minden fodrász általi beavatkozás után.

Seliár Kromatik Protector keverési arányok minden kémiai beavatkozáshoz

A Seliár Kromatik Protector alkalmazható festéshez, szőkítéshez és merészein göndör fürtöket adó dauerkezelésekhez is. Keverési aránya minden egyes esetben más és más, azonban jótékony hatása megkérdőjelezhetetlen és szemmel látható. A Seliár Kromatik Protector kizárólag a haj védelméért felel, nem befolyásolja és módosítja a festésért, szőkítésért vagy a dauerolt frizura megalkotásáért használt szerek hatását.

 

Dia1 Dia3 Dia5

Kíváncsi vagy, miként biztosít a Seliár Kromatik család összetett és átfogó védelmet a hajnak?

Olvass tovább, hogy megtudj minden fontos információt a Seliár Kromatik Maszkról és Seliár Kromatik Samponról, melyek a haj színvédelméért az utókezelések során felelnek ide kattintva!

 

Érdekelnek ezek, vagy hasonló professzionális fodrász szakmai termékek? Kérj további tájékoztatást területi képviselődtől, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Kapcsolati űrlap

Felhasználó

Vezetéknév (kötelező)

Keresztnév(kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Fodrászat neve

Fodrászat címe

Tárgy

Üzenet

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy időben értesüljön friss akcióinkról!

Az űrlap kitöltésével elfogadja, hogy kapcsolatfelvétel céljából kezeljük a megadott adatokat.

2 hozzászólások

Hozzászólások le vannak tiltva.