Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Hosszan tartó hajszín titka

Hosszan tartó hajszín titka

Seliár Kromatik Sampon és Maszk az utókezeléshez - Biztos színvédelem a kémiai beavatkozások után, akár otthon is?
A Seliár Kromatik termékcsalád fő komponensei az alacsony molekuláris tömegű amino-savak és különleges olajok, melyek professzionális védelmet nyújtanak a hajnak kémiai kezelések alatt és után. Az átfogó termékcsalád használatát bemutató cikk után olvashattál már bővebben a Seliár Kromatik Protector működéséről és használatáról. Most az utókezelésekhez nélkülözhetetlen Seliár Kromatik Sampon és Seliár Kromatik Maszk egyedülállóságát ismerheted meg közelebbről.

Hogyan működik a Seliár Kromatik Sampon és a Seliár Kromatik Maszk?


Hajfestés, szőkítés és dauer során a haj szerkezete megnyílik. Erre azért van szükség, hogy a hajfesték vagy a haj szerkezetében módosítást végző anyag a legmélyebb sejtekig behatolhasson, ott is kifejtve hatását. A Seliár Kromatik Protector már ebben a szakaszban megbízhatóvá teszi a kezeléseket, hiszen védelmet nyújt a hajnak és regenerálja a hajszálakat. A Seliár Kromatik Sampon és Seliár Kromatik Maszk az utókezelések során fejtik ki jótékony hatásukat. Egyfajta kiegészítőként is funkcionálnak, mégis fontos szerepük van a stabilizálásban és a tökéletes eredmény elérésében!

A Seliár Kromatik Sampon kiegészíti és maradandóvá teszi a szőkítés és festés folyamatát. Ezt úgy éri el, hogy védőhatást fejt ki a hajszálakban a fényesebb, intenzívebb és hosszan tartó szín érdekében. Közvetlenül a kezelések után már szemmel látható az eredmény.
Szeretnéd elnyújtani színkifakulás elleni védelmet? Használd otthoni kezelésekre és mindennapi hajmosásra a Seliár Kromatik Sampont! A hajszín tartósan élénk és ragyogó marad a Seliár Kromatik Sampon segítségével.

Nagyon fontos záró momentum a kémiai kezelések során, hogy a felnyitott szerkezetű hajszálakat megfelelően bezárják. Ezt a feladatot a Seliár Kromatik Maszk látja el. A színvédő hajpakolás lezárja a hajszálakat, így hosszasan benntartva minden értékes szín- és hajmódosító anyagot. Tartós, hajvédő, nyugtató hatású, melynek köszönhetően a hajszín ragyogóbb, intenzívebb és tartósabb lesz. Extra előnye még, hogy a Seliár Kromatik Maszk különleges SINODOR molekulája semlegesíti a kezelések során felszabadult kellemetlen szagokat, így hajad kellemes illatú lesz már a fodrásztól kilépve. Az otthoni utókezelésekhez is nyugodtan használhatod a pakolást a Seliár Kromatik Sampon mellé, mert együttesen jelentősen meghosszabbítják a fodrászati kémiai kezelések eredményét, védik és regenerálják a hajad.
Félsz a balzsamok és pakolások használatától, mert így is hajlamos a zsírosodásra a hajad? A Seliár Kromatik Maszk pakolást akkor is alkalmazhatod, ha erős izzadással, túlzott faggyútermeléssel járó fejbőr rendellenességekkel küzdesz, sőt, kifejezetten ajánlott, mert ebben is segítségedre lehet...

Mélyrehatóbban érdekel a Seliár Kromatik termékcsalád működése? Olvasd el korábbi cikkeinket, mely a Seliár Kromatik család bemutatásáról és a kezelések alatt alkalmazandó Seliár Kromatik Protector használatáról szól!

Ha még mindig több információra vágysz, vagy érdekelne, miként juthatsz hozzá, úgy vedd fel területileg illetékes kereskedőnkkel a kapcsolatot ide kattintva!