Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 520 5065

Blog

Egyenesített haj ápolása

Egyenesített haj ápolása

Te is egyenes hajra vágysz, de nem bírja már a hajad a hajvasalást és eleged van a rakoncátlan tincsekből? Akkor itt az ideje új lehetőség után nézni és végre kibékülni lázadó tincseiddel!

Minden második nő elégedetlen a hajával, legyen szó annak hosszáról, színéről, formájáról. Akinek vékonyszálú, dúsabbat szeretne, akinek szőke az barnát, akinek egyenes, az göndör fürtöket. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok nő unta meg azt is, hogy minden nap egy órába telik, hogy normális hajat varázsoljon magának fegyelmezetlen, kócos fürtjeiből!

Ismerős a helyzet?

Gondoltál már arra, hogy ezt az időt másra fordítsd?

Tudod, hogy a hajszárítás, mindennapos hajvasalás, elhúzódó hő,- és mechanikus igénybevételnek teszik ki a hajat? A haj belsejére károsan hatnak, még ha külsőre gyönyörűnek tűnik a haj tőle.

Öt jel, hogy ideje kidobni a hajvasalót és lecserélni hajegyenesítő szokásaid!

  1. Hajad elveszítette rugalmasságát és puhaságát a nagy hőhatásokkal járó eljárásoktól.
  2. A sok szárítás, vasalás miatt kezd elvékonyodni és folyton töredezik.
  3. Nehezen kezelhető, nehéz kifésülni.
  4. Durva tapintású és fénytelen.
  5. Száraz, gubancos és a göndörsége nem kívánatos számodra.

     Viszlát, kócos és kezelhetetlen haj!

     A piacon jelenleg a legjobban elterjedt tartós hajegyenesítő termékek kémiai úton egyenesítik a hajat, felbontva a haj kémiai kötéseit.(Erről már írtunk korábban, ide kattintva tudod elolvasni.)
     Ezzel szemben, a SELIAR DISCIPLINE új hajegyenesítő és hajápoló programja a hajszál külső felületén fejti ki hatását, így abszolút nem roncsolja a hajat, biztonsággal használható minden hajtípusra. Viszont expressz gyorsan megoldja régóta tartó bajlódásod, kócos, hullámos hajad kiegyenesítését! KAKAÓ és ARGÁN OLAJ tartalmával segít a göndör, kócos, rakoncátlan és engedetlen haj egyenesítésében, hidratál és véd, így a hajad a mindennapi kínszenvedés nélkül lesz, puha, lágy és gyönyörűen sima és végre könnyen kezelhető, formázható! NEMCSAK JÓL HANGZIK, MŰKÖDIK IS, KÉRD A FODRÁSZODTÓL ÉS TESZTELD LE!

     Öt ok, amiért érdemes a hajegyenesítés új technológiáját kipróbálni!

      1. Csökken a hajápolók (sampon, pakolás) hatóideje.
      2. Gyorsítja a hajszárítóval és hajvasalóval történő hajformázást, ezáltal hajad kevésbé veszi igénybe ezek használata, kevesebb ideig éri hő terhelés a hajad.
      3. Élvezet lesz a hajformázás, hajkefe és a hajszárító használata elég hozzá.
      4. Megerősíti, védi a hajad, ezáltal nem fog hullani, elvékonyodni.
      5. Hajad végre tartósan sima, puha, fényes lesz!         Használata pofonegyszerű, a samponnal ugyanúgy moss hajat, mint az összes többi samponnal, a pakolást 5 percig hagyd hatni, törölközőszáraz hajadon, a permetet pedig használd hajszárítás és hajvasalás előtt!

         A SELIAR DISCIPLINE hajegyenesítő és ápoló program használatáról, lépésről-lépésre ide kattintva olvashatsz többet.

         Mit gondolsz, megér egy próbát, hogy göndör, rakoncátlan kócaid helyett, EGÉSZSÉGES, egyenes, puha, selymes hajjal tündökölj?

         Vásárlási információval kapcsolatban keresd meg a területileg illetékes képviselőnket ide kattintva!