Fodrász vagy? Amennyiben szeretnéd, hogy területi képviselőnk felkeressen, kattints ide!

Szakmai kérdés esetén hívj minket:

+36 30 273 2847

Blog

Professzionális hajvédelem

Professzionális hajvédelem

A Seliár Kromatik Protector használat közben - Egy korábbi cikkünkben már röviden írtunk az Echosline Magyarország forgalmazásában szereplő legújabb termékcsaládról, a Seliár Kromatik hajápolási termékekről (kattints ide az előző cikk olvasásához). A Seliár Kromatik egy speciális és innovatív termékrendszer, melynek fő feladata a kémiailag kezelt haj védelme a beavatkozások alatt és után. A Seliár Kromatik Protector a termékcsalád első tagja, mely hajfestés-, szőkítés- és dauerkezelések közben alkalmazva védi meg a hajszálakat. Téged is érdekel a Seliár Kromatik Protector működése és a sokoldalú lehetőségeinek konkrét keverési arányai? Olvass tovább!

Hogyan és mitől működik a Seliár Kromatik Protector?

A Seliár Kromatik Protector olyan szérum, mely biztonságossá teszi a fodrász által végzett kémiai kezeléseket. Minden esetben regenerál és élénkít, ezzel láthatóan(!) javítva a haj minőségét, struktúráját és állagát.

A Seliár Kromatik Protector a termékcsalád többi tagjához hasonlóan az innovatív technológiának köszönheti vitathatatlan eredményességet. Ez pedig a 22 alacsony molekuláris tömegű amino-savat tartalmazó Protein Komplex Koncentrátum. Használatkor az amino-savak azonnal felszívódnak a hajszálakban, ahol együttesen kifejtett hatásuk révén erősítik és védik a hajszálakat. A speciális molekuláris szerkezete pedig megszünteti a kezelés okozta kellemetlen szagokat. A regenerálásért és a színvédelemért ezek mellett még olyan összetevők felelősek, mint a keratin, az argánolaj, a lenmagolaj és a selyemprotein.

Összességében a Seliár Kromatik Protector technológiája segít megelőzni és minimalizálni a haj károsodását, melyet az intenzív kezelések okoznak. Erősíti a haj szerkezetét, tonizál, texturál és védelmet nyújt, de közben nem befolyásolja a kezelések végeredményét. A Seliár Kromatik Protector csak előnyeiről ismert, mely szerint a haj egészségesebb, puhább és élénkebb lesz minden fodrász általi beavatkozás után.

Seliár Kromatik Protector keverési arányok minden kémiai beavatkozáshoz

A Seliár Kromatik Protector alkalmazható festéshez, szőkítéshez és merészein göndör fürtöket adó dauerkezelésekhez is. Keverési aránya minden egyes esetben más és más, azonban jótékony hatása megkérdőjelezhetetlen és szemmel látható. A Seliár Kromatik Protector kizárólag a haj védelméért felel, nem befolyásolja és módosítja a festésért, szőkítésért vagy a dauerolt frizura megalkotásáért használt szerek hatását.

Kíváncsi vagy, miként biztosít a Seliár Kromatik család összetett és átfogó védelmet a hajnak?

Olvass tovább, hogy megtudj minden fontos információt a Seliár Kromatik Maszkról és Seliár Kromatik Samponról, melyek a haj színvédelméért az utókezelések során felelnek ide kattintva!

Nézd meg videónkat itt!